Over ons

Fashion4Business is de webshop van het bedrijf Styling4Business. Mode en bedrijfskleding komen hier samen en staan bij ons centraal. Wij ontzorgen en helpen graag bedrijven om een moderne eigentijdse look te creëren. Wij hebben deze makkelijk webshop gecreëerd zodat je als B2B klant nu ook zelf aan de slag kunt met het customizen van jouw bedrijfskleding!

Fashion4Business is hét adres voor bedrijfskleding van hoge kwaliteit met een trendy uitstraling.

Je kunt bij Fashion4Business meteen aan de slag. Upload je eigen logo of tekst en kijk hoe de artikelen van jouw keuze er customized uit komen te zien. Zo krijg je meteen de feeling hoe jouw logo zal staan op de mooie items die wij verkopen.

Heb je hiervoor hulp nodig of wil je net iets anders? Wij denken graag met je mee en laten ook jouw bedrijf shinen met trendy en goede bedrijfskleding. Neem contact met ons op voor advies, voor vragen over de artikelen of over de webshop. Onze styliste komt graag – vrijblijvend – bij je langs!

Bij Fasion4business staan wij voor hoogwaardige kwaliteit die langdurig meegaat. Tevens hebben wij veel duurzame items in onze shop. Wij hebben een selectie van de beste items in de bedrijfskleding voor je gemaakt, maar wij kunnen alles op het gebied van bedrijfskleding realiseren. Neem daarom vooral contact met ons op als je niet direct vindt wat je zoekt. Wij gaan je zeker helpen!

Neem een kijkje en schrijf je in om je bestelling te plaatsen. Na het plaatsen van jouw order ontvang je per email een bevestiging, hierin wordt de levertijd doorgegeven en vragen we jou het juiste bestandsformaat aan te leveren van jouw logo.

Wij gaan graag voor jou aan de slag!